خوشمزه ترين ادويه مخصوص قورمه سبزي

خبرها 27 آذر 1399

قورمه سبزي غذاي که به جرات مي توان گفت بيشتر مردم ايران آن را دوست دارند و در بين مردم طوري جا افتاده است که هر زني که بتواند قورمه سبزي را به خوبي بپزد يک آشپز کامل و ماهر است . يعني به عبارتي اين غذا نقطه سنجش مهارت آشپزي بانوان ايراني است.در اين قسمت ما ميخواهيم ادويه هاي مخصوص قورمه سبزي رابراي شما بيان کنيم اميدواريم که مطالب ارائه شده مفيد باشند.


مقدمه:

کم هستند کساني که با قورمه‌سبزي ميانه خوبي ندارند که بيشتر آنها از ميان خانم‌ها هستند، عمده‌ترين دلايل آن بوي شنبليله و استفاده از گوشت قرمز در طبخ اين غذاست. هر مليتي ذائقه مخصوص به خودش را دارد، به‌‌عنوان مثال غذاي کره‌اي تند و شيرين است. غذاي هندي‌ها معطر و تند است و خوراک مردم آمريکاي لاتين تند و شور است. ذائقه ايراني‌ها هم به سمت ترشي و شوري تمايل دارد و قورمه‌سبزي به‌عنوان سمبل ملي ذائقه ايراني شناخته مي‌شود.

بهترين و خوشمزه ترين ادويه ها مخصوص قورمه سبزي کدامند؟

1- ليموعماني:


ليمو عماني يکي از نام آشناترين و خوشمزه‌ترين طعم دهنده هاي قورمه سبزي مي‌باشد که جايگاه ويژه‌اي در غذاهاي ايراني دارد. البته نام درست آن ليمو اماني است چرا که شهر امان از جهت توليد ليمو يکي از سرشناس‌ترين‌ها در اين حوزه مي‌باشد. اين طعم دهنده‌ي طبيعي داراي کلسيم، پتاسيم، ويتامين c فراواني بوده و در کاهش فشار و چربي خون تاثير بسزايي دارد.


....ادامه مطلب

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم